Köp Online

Funderar du på att köpa sänggavel så måste du nästan spana in utbudet online. En stor fördel med att handla online är att du får tillgång till så många fler modeller och färger av sänggavlar än vad du får hos någon annan möbelbutik. Priserna är ofta pressade och du slipper hyra släp då de levereras hem till dörren.

Vi har valt att sammanställa en lista med butiker som har ett bra utbud av sänggavlar online. Här nedanför hittar du dem med information gällande frakt och returer.

Trendrum har ett enormt utbud av möbler för inomhusbruk. Här hittar du en stor mängd sänggavlar som där vissa går att anpassa med hundratals olika tyger och färger.

Till Butik
Furniturebox är en väletablerad möbelbutik som givetvis har ett bra utbud av sänggavlar också. Deras kampanjer brukar vara väldigt prisvärda.

Till Butik

Handla tryggt på nätet

Oavsett om du ska handla en sänggavel eller något annat på nätet som kostar så pass mycket att det svider om något skulle gå fel och du blir av med pengarna så bör man tänka på säkerheten.

Vi listar endast svenska butiker ovan som varit etablerade ett tag, men även dessa butiker kan hamna i problem. Historiskt finns det flera exempel på väletablerade butiker och butikskedjor som konkurrerats ut och hamnat i ekonomiska problem vilket till sist gör att företaget försätts i konkurs. Om detta sker så vill du som konsument inte ha förbetalt någon vara som du ännu inte fått. Chansen att i det läget få tillbaka pengar är mycket liten.

För att undvika detta bör du inte använda betalkort som VISA och Mastercard när du handlar. Om du däremot har kreditkort (viktig juridisk skillnad) så går det bra eftersom det då är kreditkortsföretaget som har ansvaret. Man kan säga att om pengarna dras från ditt bankkort direkt vid köp så är det ett betalkort du har och inte ett kreditkort.

Många möbelbutiker erbjuder betalalternativ som t.ex. Klarna där du kan välja att få faktura eller delbetala. Detta är ett väldigt bra alternativ då du får fakturan först när varan levereras och således blir betalningen i efterskott.